• kom onthaasten

Arrangementen

Komt heerlijk tot rust

Wij bieden u graag een verblijf waarbij de beleving van het Heuvelland centraal staat. Dit begint natuurlijk met een landelijke accommodatie met uitzicht op de voor Zuid-Limburg typerende fruitbomen en het aangrenzend Heuvelland. Daarnaast vinden wij het leuk om u kennis te laten maken met andere aspecten die kenmerkend zijn voor deze regio. Samen met
lokale ondernemers gaan wij op zoek naar mogelijkheden om u kennis te laten maken met de prachtige natuur en het Bourgondische karakter van de streek.

Vlaaien

Bij een bezoek aan het Heuvelland hoort natuurlijk het proeven van de echte ambachtelijke Limburgse vlaai. Daarom trakteren wij onze logees bij aankomst op dit heerlijke streekproduct. Wat deze vlaai bijzonder maakt is dat deze is voorzien van fruit uit de boomgaard van onze Hoeve en lokaal gemaakt wordt door bakkerij Meens in Mechelen. Bent u benieuwd hoe deze heerlijke vlaai gemaakt wordt? Geef u dan op voor een workshop vlaai maken. Elke donderdagmiddag kunt u na aanmelding uw eigen vlaai maken in de bakkerij en natuurlijk neemt u deze na afloop mee naar huis. De kosten voor de workshop bedragen € 25,00 per persoon.

Bent u niet in de gelegenheid om een workshop te volgen, of bent u niet zo’n keukenprins(es), maar wilt u na uw vakantie wel een vlaai meenemen voor de thuisblijvers? Geef dit dan tijdens uw verblijf even door, dan zorgen wij er voor dat de vlaai op de dag van vertrek voor u op de Hoeve klaar staat. De kosten voor een grote vlaai bedragen € 10,60 en een kleine vlaai € 8,00.

Fietsen

Genieten van de Zuid-Limburgse heuvels, de holle wegen en prachtige vergezichten? Probeer dan eens een van de vele prachtige fietsroutes die de omgeving rijk is. Graag adviseren wij u over de mooiste plekjes, de zwaarste beklimmingen en de leukste terrassen onderweg.

Daarnaast verzorgen wij graag de (elektrische) fiets, mountainbike of racefiets voor u. Laat ons weten op welke dagen u wilt beschikken over een fiets, dan zorgen wij in samenwerking met Tweewielcentrum Hub Nix in Mechelen, dat deze kosteloos bij uw woning wordt bezorgd en afgehaald.