• voel de rust

  • ontdek het Heuvelland

  • proef de landelijke sfeer

  • zie de vergezichten

Omgeving

1. Proef Bourgondisch Limburg

Wilt u tijdens uw verblijf kennismaken met het Bourgondische Limburg? Dan heeft u tal van mogelijkheden.  Binnen een straal van 20 kilometer vind u 7 restaurants met een Bib Gourmand en  3 restaurants met één of meerdere sterren. Maar ook wanneer u liever kiest voor een wat minder formele omgeving, en toch wilt genieten van lokale gerechten op niveau heeft u keus te over met de vele gezellige eetcafe’s in de omliggende dorpen. Wanneer u culinair wilt genieten hoeven uw ervaringen niet beperkt te blijven tot een lunch of diner. Waarom bezoekt u niet eens één van de wijngaarden in het Heuvelland om tijdens een proeverij te genieten van wijn van eigen bodem? Of bezoekt u misschien liever één van de brouwerijen in Limburg of de aangrenzende Voerstreek? Het is allemaal mogelijk, en wij helpen u graag met het samenstellen van uw culinaire verblijf.

2. Geniet van rust en ontspanning

Even bijkomen van de drukte van alledag? Dan bent u in het Heuvelland op de juiste plaats. De natuur, de rust en stilte, en de vele faciliteiten om tot rust te komen maken Zuid-Limburg tot een geweldige plek om te onthaasten. Of u nu op zoek bent naar zingeving, spiritualiteit, of wilt genieten in één van de vijf wellnesscentra die u binnen een straal van 15 kilometer van onze Hoeve vindt, het is allemaal mogelijk. Graag adviseren wij u bij het samenstellen van uw ideale verblijf om helemaal tot rust te komen.

3. Ervaar de sportieve mogelijkheden in natuurlijk Limburg

Of u nu te voet, per fiets of per motor het Heuvelland wilt verkennen, onze Hoeve is een prachtige uitvalsbasis. Elke vakantiewoning beschikt over een eigen ruime inpandige garage zodat u uw fiets of motor veilig kunt stallen. Fietsliefhebbers kunnen binnen een kilometer starten op enkele van de vele uitgezette mountainbikeroutes door de Limburgse natuur.

Ook wanneer u liever per racefiets de omgeving verkent zijn er talloze mogelijkheden. Zo is onze Hoeve gelegen aan het parcours van de Amstel Gold Race. Indien u liever te voet het prachtige landschap met de vele holle wegen en stille bospaadjes verkent dan kunt u binnen een kilometer vanuit de Hoeve starten met verschillende uitgezette wandelingen. Wanneer u liever geen uitgezette route fietst of wandelt dan maken wij u graag attent op de mooiste plekjes die wij de afgelopen tien jaar zelf hebben mogen ontdekken.

Met de motor kunt u tijdens uw verblijf genieten in drie verschillende landen. Na een dagje Heuvelland kunt u tijdens uw verblijf ook de Belgische Ardennen of de Duitse Eiffel bezoeken.
In elke vakantiewoning liggen zowel wandel- als fietskaarten voor u klaar, en natuurlijk adviseren wij u graag over de mooiste plekjes in het Heuvelland.

Agenda

Elke woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag
Rondleiding door de prachtige wijngaarden van St. Martinus in Vijlen. www.wijngaardmartinus.nl

SprinG (19-5-2022 – 5-6-2022)
SprinG presenteert hedendaagse kunst bij beeldentuin galerie mestriner in Noorbeek! Met werk van diverse kunstenaars, je bent van harte welkom!

'Mit Tröate e Sjelle' Harmonie Vaals (19-5-2022 – 12-6-2022)
Neem een kijkje bij deze unieke tentoonstelling in Vaals!

Aperitivo Sunday Party (22-5-2022)
Kom met je vrienden aperitiven zoals in Italië! Gezellig borrelen, eten en feesten op zondag middag! Een Italiaans eet & drink mini festival!

Excellent Concert met Duo Cracow (22-5-2022)
Excellent Concert met Duo Cracow!

Meifeest (25-5-2022)
De jonkheid haalt weer de Mei-den het dorp in, waarna de den overgedragen wordt aan de schutterij en het MeiFeest losbarst!

Horen-zien-zwijgen-wandeling (26-5-2022)
Een wandeling bij avond (19.30-21.00 uur), om de stilte te horen en méér te zien!

Margratentocht (26-5-2022)
Op donderdag 26 mei kun je kiezen uit vijf wandeltochten door de ontluikende natuur en het mooie Limburgse landschap!

Music For A While (27-5-2022 – 27-5-2022)
AD MOSAM geeft op 27 mei een concert met barokmuziek van Purcell, Charpentier en Het wordt een romantisch Frans-Engels onderonsje!

Concert Ruud Verhoeven Tussje Aad en Nuuj (3-6-2022)
Geniet van het werk van Ruud Verhoeven uit Gulpen!

Open Tuin Dag (5-6-2022)
Open Tuin Dag bij Wendies passie voor kruiden op zondag 5 juni en zondag 31 juli van 11.00-17.00 uur!