• voel de rust

  • ontdek het Heuvelland

  • proef de landelijke sfeer

  • zie de vergezichten

Omgeving

1. Proef Bourgondisch Limburg

Wilt u tijdens uw verblijf kennismaken met het Bourgondische Limburg? Dan heeft u tal van mogelijkheden.  Binnen een straal van 20 kilometer vind u 7 restaurants met een Bib Gourmand en  3 restaurants met één of meerdere sterren. Maar ook wanneer u liever kiest voor een wat minder formele omgeving, en toch wilt genieten van lokale gerechten op niveau heeft u keus te over met de vele gezellige eetcafe’s in de omliggende dorpen. Wanneer u culinair wilt genieten hoeven uw ervaringen niet beperkt te blijven tot een lunch of diner. Waarom bezoekt u niet eens één van de wijngaarden in het Heuvelland om tijdens een proeverij te genieten van wijn van eigen bodem? Of bezoekt u misschien liever één van de brouwerijen in Limburg of de aangrenzende Voerstreek? Het is allemaal mogelijk, en wij helpen u graag met het samenstellen van uw culinaire verblijf.

2. Geniet van rust en ontspanning

Even bijkomen van de drukte van alledag? Dan bent u in het Heuvelland op de juiste plaats. De natuur, de rust en stilte, en de vele faciliteiten om tot rust te komen maken Zuid-Limburg tot een geweldige plek om te onthaasten. Of u nu op zoek bent naar zingeving, spiritualiteit, of wilt genieten in één van de vijf wellnesscentra die u binnen een straal van 15 kilometer van onze Hoeve vindt, het is allemaal mogelijk. Graag adviseren wij u bij het samenstellen van uw ideale verblijf om helemaal tot rust te komen.

3. Ervaar de sportieve mogelijkheden in natuurlijk Limburg

Of u nu te voet, per fiets of per motor het Heuvelland wilt verkennen, onze Hoeve is een prachtige uitvalsbasis. Elke vakantiewoning beschikt over een eigen ruime inpandige garage zodat u uw fiets of motor veilig kunt stallen. Fietsliefhebbers kunnen binnen een kilometer starten op enkele van de vele uitgezette mountainbikeroutes door de Limburgse natuur.

Ook wanneer u liever per racefiets de omgeving verkent zijn er talloze mogelijkheden. Zo is onze Hoeve gelegen aan het parcours van de Amstel Gold Race. Indien u liever te voet het prachtige landschap met de vele holle wegen en stille bospaadjes verkent dan kunt u binnen een kilometer vanuit de Hoeve starten met verschillende uitgezette wandelingen. Wanneer u liever geen uitgezette route fietst of wandelt dan maken wij u graag attent op de mooiste plekjes die wij de afgelopen tien jaar zelf hebben mogen ontdekken.

Met de motor kunt u tijdens uw verblijf genieten in drie verschillende landen. Na een dagje Heuvelland kunt u tijdens uw verblijf ook de Belgische Ardennen of de Duitse Eiffel bezoeken.
In elke vakantiewoning liggen zowel wandel- als fietskaarten voor u klaar, en natuurlijk adviseren wij u graag over de mooiste plekjes in het Heuvelland.

Agenda

Elke woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag
Rondleiding door de prachtige wijngaarden van St. Martinus in Vijlen. www.wijngaardmartinus.nl

Mosselavond (11-8-2020 – 24-9-2020)
Zeeuwse mosselen op traditionele wijze bereid!

Polyester koe schilderen (11-8-2020 – 29-9-2020)
Workshop polyester koe schilderen!

Beeldende kunst (11-8-2020 – 30-8-2020)
Beeldentuin Galerie Mestriner presenteert hedendaagse beeldende kunst!

Inloopwedstrijden (11-8-2020 – 9-9-2020)
In navolging van het succes van de afgelopen jaren, vinden er ook dit jaar de Sauter Wijnen Zomeravond Inloopwedstrijden plaats!

Mergelarrangement (11-8-2020 – 13-12-2020)
Welkom in het Zuid Limburgse landschap voor een smakelijk en ontspannend verblijf!

Boeddha schilderen (11-8-2020 – 30-8-2020)
Workshop Boeddha schilderen in kleine groepjes, met keuze uit twee modellen!

Stadswandeling Vaals (11-8-2020 – 5-9-2020)
Ontdek de historische binnenstad door een interessante en verrassende wandeling onder begeleiding van een VVV gids!

Orgelconcert (13-8-2020)
Magnificat: orgelwerken bij Mariagezangen. Frans Jespers (orgel) en Bernhard Pfeiffer (tenor/orgel), werk van Titelouze, Guilain, Bach, Mendelssohn e

Didier Castell-Jacomin (14-8-2020 – 15-8-2020)
Pianist en Steinway Artist Didier Castell-Jacomin heeft acht vrienden uitgenodigd om in drie concerten het publiek te laten genieten van live muziek!

Ida Pelliccioli (5-9-2020 – 6-9-2020)
Ida Pelliccioli speelt twee pianorecitals met Debussy en Beethoven als inspiratiebron!